®

REGENESIS-THERAPIE

De krachtige Regensis Therapie tegen fysieke ziekten en emotionele problemen.

Leader in Energy Medicine

Behandelingen en resultaten

Voor de behandeling van:

Fysieke klachten

VERSNELLING VAN HET GENEZINGSPROCES DOOR DE BLUE DOT ENERGY.

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Regenesis-Therapie biedt hulp om dit proces extra te activeren. Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten die vaak niet meer door de reguliere geneeskunde geholpen konden worden hebben ons laten weten dat ze door de, zoals Robert Rasmusson het zei "de indestructable Blue Dot Energy" (de onverwoestbare kracht van de Blue Dot energy) aanzienlijke verbeteringen hebben ervaren of zich geheel genezen voelden.

* Hartkwalen

* Hartritme stoornissen

* Tia

* Oogklachten

* Luchtwegen

* Astma

* Bronchitis

* Rug en nekklachten

* Frozen Schoulder

* Scolioses

* Hernia, Ischias

* Maagklachtenen darmklachten

* Lever en nierproblemen

* Blessures

* Ontstekingen

 

CHRONISCHE ZIEKTEN

* Reuma

* Fibromyalgie

* RSI

* Vermoeidheidssyndroom

* Ziekte van Crohn

* Immuunsysteem ziekten

 

LEVENSBEDREIGENDE ZIEKTEN

* Kanker

* Bloedziekten

* Leukemie

Fysieke behandeling van de ruggewervel

Emotionele en psychische klachten
Voor de behandeling

Na de behandeling

van 15 minuten

* Negatieve denkpatronen, depressies,

* Verwerking van sexueel misbruik

* Gebrek aan zelfvertrouwen

* Dwangmatig of auto-matisch gedrag

* Verslavingsgedrag

* Angsten, bv faalangst, fobieën

* Nervositeit, piekeren, blokkades

* Niet tot iets komen,

* lusteloosheid

* Schuldgevoelens

* Burnout

* Minderwaardigheids gevoelens

* Slapeloosheid

* Niet kunnen genieten

* Geen zingeving ervaren

* Niet voor jezelf opkomen

* Jezelf wegcijferen

* Verlatingsangst

* bindingsangst

* Moeite met loslaten

* en vele andere emotionele of psychische klachten

Dit is slechts één van de honderden spectaculaire resultaten van een (PIJNLOZE) Regenesis behandeling van 15 minuten met de Regenesis-Therapie en de Blue Dot Energy op een van de cursisten van de Regenesis workshop.

Kijk ook goed naar de schouders en korrektie armen. De verbuiging (gedeeltelijk ook scoliose) in de ruggewervel is ontstaan na een operatie op zeer jonge leeftijd.

Verandering van structuur op alle niveau's

Regenesis-Therapie gaat aanzienlijk verder dan alleen beenderen en wervels corrigeren (zoals een chiropractiker). De kracht van de behandeling met energie zit in het omzetten van structuren in onze cellen op alle niveaus, ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Wonderbaarlijke resultaten bij wervels en beenderen
Door scheefstand en subluxaties (subluxatie is een verschuiving van twee door een gewricht verbonden beenderen, meestal in de wervelkolom) worden de energiestromen negatief beïnvloed en zijn niet meer in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. Het lichaam verlangt dus als het ware naar een herschikking van de wervelkolom (uitlijnen). Elke energie blokkade in welk deel van het lichaam dan ook staat optimale heling in de weg en beïnvloedt de algehele gezondheid van miljoenen mensen.

Subluxatie is een ernstige verstoring en kan leiden tot vele klachten, zowel op emotioneel, mentaal en fysiek niveau.

HERSCHIKKING (UITLIJNEN) VAN HOOFD, RUG, BEKKEN EN HEUPEN.

Een Regenesis-Therapie behandeling begint daarom altijd met het corrigeren van hoofd, nek, sleutelbeen, rug, onderrug, heupen en bekken.

Mochten er verschuivingen zijn dan zullen deze op wonderbaarlijke wijze herschikken. Door herschikking van de wervelkolom, waarbij de wervels voorzichtig en vakkundig in hun normale positie energetisch worden teruggebracht, is de behandelaar in staat de belemmering voor normale zenuwcontrole van het lichaam weg te nemen. Het doel van deze behandeling is een normale communicatiestroom van en naar de hersenen, naar iedere cel van het lichaam te realiseren, wat een eerste vereiste is voor een goede gezondheid. Wanneer de behandeling is voltooid en het zenuwstelsel weer normaal functioneert, zal het lichaam zichzelf sneller herstellen. Deze door Rasmusson ontwikkelde methode werkt al bijna 70 jaar en is toegepast bij tienduizenden patienten met een zeer positief resultaat.

International association of quantumhealing

Behandelingen worden normaliter vergoed door verzekeraar
De vergoeding is afhankelijk van je polis en verzekeraar,

Emotionele onbalans en depressie

Het gevoel "omhuld te worden door een grote donkere wolk", is een rake typering die mensen vaak gebruiken als ze een depressieve periode in hun leven omschrijven. Een depressie is immers een emotioneel lagedrukgebied dat nauwelijks van plaats verandert, gepaard gaat met veel regen en wind, en waarbij de zon slechts spaarzaam wil doorbreken.

Veel klachten ontstaan door stress of sociale omstandigheden zoals angst, onrust, verlies, trauma, scheiding of een andere omstandigheid. De Regenesis-Therapie behandeling heeft vele positieve effecten en veel mensen zijn volledig genezen. Het is ook een zeer goede aanvulling op een reguliere therapie en medicijnen.

Behandeling van een moeder met depressie door cursist.

Mijn moeder was al jarenlang depressief, ze slikte Zoloft en nog andere medicijnen. Alle behandelingen door psychiaters en psychologen hebben nauwelijks geholpen. Speciaal voor haar ben ik een cursus Blue Dot Energy gaan doen en mocht ook een van de introductie workshops van Regenesis volgen. Daarna ben ik haar gaan behandelen. Het is ongelooflijk wat er gebeurde, alle trauma's van de afgelopen jaren kwamen los, ze huide steeds weer tijdens de behandeling maar naarmate ik haar meer behandelde ging het verdriet weg.

Mijn moeder is na 20 behandelingen van 30 minuten weer vrijwel de oude.

Je kunt je voorstellen hoe trots ik ben. Mariska de Wit.

Kudret en dwangmatig gedrag.

Kudret maakte lawaai in de klas, was druk en onhandelbaar en maakte irritante geluiden in de klas waar hij niet mee kon stoppen. De lerareren hadden geen hoop meer en stuurden hem regelmatig van school. Zijn moeder was radeloos en vroeg om hulp. Toen Kudret in mijn praktijk kwam zag ik een prachtige jongen maar met veel problemen zoals drugs en diefstal. Hij wist niet hoe hij met zijn gevoelens om moest gaan. Ik heb hem eerst volledig uitgelijnd zoals Rasmusson dat aangeeft. Na 6 behandelingen (o.a. ook voor trauma) kon Kudret zelf aangeven wat de oorzaak was en konden we daar verder aan werken. Kudret zijn passie is karate, hij doet er alles voor om de top te bereiken, op school gaat het nu fantastisch.

Jeannette Noordeloos.

Er zijn honderden voorbeelden

Het is onmogelijk alle voorbeelden op te noemen van de prachtige resulataten die we in onze praktijk bereiken.

Er gebeuren ook voor ons soms wondertjes, zo krachtig is deze therapie.

 

Wij doen dit met heel ons hart en hopen dat jij als lezer een idee hebt gekregen wat deze therapie wellicht ook voor jou kan betekenen.

 

Ons advies is: Voel of het goed is, het gaat om jou! succes.