®

REGENESIS-THERAPIE

De Blue Dot Energy is "undestructable"
anders gezegd onverwoestbaar.

Hersteld lichaamseigen cellen

De Blue Dot Energy

Blue Dot Energy

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons zelfhelend vermogen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevind en die door het foetus word gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

 

Een beoefenaar leert deze "Blue Dot Energy" in de cellen van zijn eigen lichaam weer te activeren om energie blokkades die zich als ziekten manifesteren op te lossen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. De Blue Dot Energy heeft ook een zeer positieve invloed op de emotionele balans van iedereen die deze energie weer leert opwekken. Als behandelaar van elke andere energetische methode kan je de Bleue Dot energie van Robert Rasmusson gebruiken om een extra krachtige de energie over te brengen naar de cliënt om het helende effect te versterken en te versnellen.

 

DE OER KRACHT VAN DE BLUE DOT ENERGY

De levenskracht energie zoals gebruikt in andere methoden is de generieke energie die in alle Healing methoden wordt gebruikt. Maar naast de levenskracht energie is het gebruik van de onze eigen oer-energie in onze cellen (DNA) een extra krachtige toevoeging in het helings proces.
 

DE BLUE DOT ENERGY IS "INDESTRUCTABLE" OF ANDERS GEZEGD ONVERWOESTBAAR.

Robert Rasmusson zegt hierover: "de Blue Dot Energy in de cellen kan niet verwoest worden als ze weer geactiveerd zijn, ze zijn juist in staat zieke cellen te re-genereren zodat het lichaam zich weer blijvend kan herstellen".

 

UNIEKE BLAUWDRUK VAN ONS ENERGIE SYSTEEM.

De Blue Dot Energy is een soortgelijke energie die door sommige organismen wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel te scheppen (ledematen, staart). Wilhelm Reich beschreef in 1945 deze energie als het "kleine blauwe stipjes" binnenin elke celkern.

Gebruikmakend van hoogvermogende microscopen ontdekte hij dat deze slapende energie zichtbaar was is elke cel van het lichaam.In het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw, breidde een groep wetenschappers aan de zuidkust van Australië het werk van Reich uit door het regeneratieve vermogen van kleine soorten salamanders en zeesterren te bestuderen.

Met behulp van gevoelige elektronische apparatuur, ontdekten zij een meetbaar energieveld dat in het lichaam aanwezig was terwijl de organismen een nieuw lichaamsdeel aan 't her-scheppen (Re-genesis) waren.

DE BRON VAN DE BLUE DOT ENERGY

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen.

Als er twee-en-dertig cellen zijn begint de foetus selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is.

 

Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid.

Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van de ‘kleine blauwe stipjes’ binnenin elke celkern.

 

Workshop Blue Dot Energy.

Er is een inspirerende en helende workshop over de Blue Dot Energy. Klik hier