®

REGENESIS-THERAPIE

Workshops

Regenesis-Touch

en

Blue Dot Energy


 
Door de Quantum-Academy

Zelf Leren helen met je handen?

Doe een weekend mee aan de basis workshop Regenesis-Touch

 

Regenesis-Touch laat ons zien en ervaren hoe krachtig energie healing kan zijn en hoe gemakkelijk het, ongeacht je leeftijd en je achtergrond, te leren is.

 

Het toepassen van de natuurwetenschappelijk beginselen van resonantie en afstellen, in combinatie met specifieke - en makkelijk te leren - ademhalingstechnieken en visualisaties stroomt de energie via je handen naar het lichaam van de ander EN kan sterke en "wonderlijke" resultaten geven.

Misschien één van de belangrijkste lessen die het ons leert is, dat ieder van ons, jong en oud - ongeacht ons eigen persoonlijk geloofssysteem - de aangeboren capaciteit heeft om anderen te helpen.

 

REGENESIS-TOUCH

Een geheel nieuwe kijk op healing, krachtiger en effectiever, dat is Regenesis-Touch, de originele Healing methode van Robert Rasmusson. De man die wereldwijd als het grote voorbeeld gezien wordt van genezen met energie. Zijn werk is ongelooflijk krachtig en is vele malen geprobeerd te kopieeren maar nooit is er iemand in geslaagd zijn originele werk te evenaren.

 

BLUE DOT ENERGY

Regenesis-Touch is dé originele basis cursus van Robert Rasmusson en is niet alleen gebaseerd op de al eeuwen bekende levenskracht energie maar ook op de zeer hoge genezende frequentie van de Blue Dot Energy. Wilhelm Reich (1897 - 1957), (wetenschapper en MD was zijn tijd ver vooruit en ontdekte de samenhang tussen deze energie in onze cellen, ons lichaam, ons brein, het collectieve onderbewustzijn en de electromagnetische velden van ons universum. Regenesis-Touch is op deze zienswijze gebaseerd.

 

REGENESIS-TOUCH GEBRUIKT NIEUWE HOGE FREQUENTIES.

De Blue Dot Energy kon voor het eerst gemeten worden in1975 door wetenschappers in Australië die verder waren gegaan met de bevindingen van Reich, (zie informatie over Reich) zij konden vaststellen dat dit de oerenergie is die in onze cellen zit en verantwoordelijk is voor het creëren van alle functies in het lichaam.

De frequentie van deze Blue Dot Energy is enorm hoog en zoals Robert Rasmusson zegt "Indestructible" oftewel onverwoestbaar en is daardoor in staat een geblokkeerde energiestroom in beschadigde cellen weer te regenereren tot gezonde cellen. (Regenesis).

Ga voor informatie over Regenesis-Touch naar de website van de Quantum-Academy.

De Blue Dot Energy Workshop

De Blue Dot Energy overtreft elke methode voor zelfheling waarmee je ooit in aanraking bent gekomen!

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons zelfhelend vermogen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.

Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevind en die door het foetus word gebruikt om zichzelf te scheppen.

De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

 

Ga voor informatie over De Blue Dot Energy naar de website van over de Blue Dot Energy